Cele mai bune produse de înfrumusețare din septembrie 2016

Este timpul să vă păstrați spray -urile preferate de plajă și loțiunile tropicale pentru corp în dulapul dvs., deoarece toamna este aici. În sezonul mai răcoros în care este, trebuie să stocați machiaj proaspăt în serul feței hidratante și nuanțe de fructe de pădure. La urma urmei, trebuie să ne luăm la revedere de la umiditate.
[Citește și: Produse de înfrumusețare pe care nu ar trebui să le împărtășești niciodată!]

Ultimele produse de înfrumusețare din luna septembrie
Așa că Dearies, am rotunjit câteva dintre elementele favorite din îngrijirea pielii, îngrijirea părului și machiajul lansat în septembrie, care vor ieși totul pentru a vă face să arătați o păpușă din acest secol. Să începem să notăm cele mai bune produse de înfrumusețare?
Rujul Mac Cosmetics X Taraji Matte în Strip Me Down
E timpul să se desprindă în timp ce Mac Cosmetics și -a anunțat colaborarea cu Taraji P. Henson. De ce, pentru că colecția de nume a lui Taraji cuprinde un ruj bej mat, care arată superb pe tenul cald.
[Citește și: Cele mai bune bastoane de machiaj]

Sursa: WordPress.comorbe Gold Lust Dry SHAMPOO
Acest nou șampon uscat în cele mai recente produse de înfrumusețare are ingrediente care vă vor gâdilă simțurile. Watermelon, Lychee, Extractul de flori Edelweiss și mirosul de semnătură florală musculoasă vă vor lăsa rădăcinile de păr voluminoase fără a provoca vreo lipici.
Sursa: Esteticamagazine.coml’oréal Paris Epoca Vârsta perfectă în vârstă de aur, re-densificând cremă de noapte
Pielea subțire și cu aspect de crepey este de așteptat odată ce atingeți cei douăzeci de ani, când corpul dvs. începe să producă mai puțin calciu.

Epoca de aur perfectă a New Age este cel mai bun cadou al luiOréal cu crema lor de noapte special formulată cu neo-calciu, care vă întărește și repara suprafața pielii în timp ce dormiți.
Sursa: Beautycrew.com.auelizabeth Arden Color frumos Culoare Bold iluminant lichid Highlighter
Acest nou produs de machiaj este un iluminator de aur lichid care se simte rece pe piele. Adăugați -l în coș pentru a vă aduce ochii și obrajii la viață.

Sursa: Elizabetharden.co.ukdermalogica Phyto Replanșul uleiului
Dermalogica Phyto-Repenshish Oilto de absorbție rapidă, dermalogica, vă oferă o umiditate serioasă și beneficii anti-îmbătrânire cu ingredientele sale de camelie, semințe de chia și uleiuri de tamanu. Și minte -te, ei nu lasă reziduuri grase pe față. Aplicați -l pe tenul dvs. odată ce ieșiți din duș și vedeți -vă fața simțindu -se super duper hidratat.
Sursa: set de perii de frumusețe și strobing de youtube.comsigma Beauty și
Fiind unul dintre cele mai bune produse de înfrumusețare lansate în septembrie anul acesta, setul de perii Sigma Beauty și setul de perii Strobing poate fi ușor clasificat ca viitorul perii.

[Citește și: Produsele de înfrumusețare lansate în iulie pe care o vei iubi]
Sursa: BURO247.MED.J.V. Miaray Paint-on False Lashes Volume Lash Mascara
Frumusețea acestui nou rimel care va fi disponibilă la sfârșitul acestei luni, încât face genele atât de mult timp încât le poți vedea de fapt din colțurile ochilor tăi. Ei bine, D.J.V. Miaray Paint-on False Lashes Volume Lash Mascara folosește polimeri speciali pentru a acoperi fiecare grâu într-un film care nici nu se aglomerează, nici falsificarea. Acest lucru ajută la furnizarea unui finisaj ultra-lucios. Deoarece rimelul de volum nu este lipicios, puteți dormi cu el.
Sursa: Popsugar-assets.com Frumusețe dincolo de balsamul de lapte hidratat de umiditate de umiditate
Lucrul cinstit despre aceste cele mai bune produse de înfrumusețare este că vă oferă un combo de cel mai bine mirositor detangler și tratament de mătase pentru păr. Doar spritz -o prin păr pentru a obține valul și volumul pe care ai avut ochii. În plus, îți face părul mai moale și mai neted.
Sursa: BeautyFashionfragrance.comtata Harper Hidratant iluminant
Când doriți să săriți machiajul sau să vă faceți fundația mai luminoasă, apoi acoperiți -vă fața cu hidratantul tata Harper. Acest nou produs de machiaj are praf de diamant, ceea ce îi conferă o senzație strălucitoare.
Sursa: tataharperskincare.com, pentru care dintre cele mai bune produse de înfrumusețare aveți hots? Spuneți -ne în comentarii cele mai recente produse de înfrumusețare afișate care doriți să fiți primul care a apucat.

Add a Comment

Your email address will not be published.